Naujiena
  • Naujienų rinkinys: indaplovių tabletės+ skalbimo kapsulės
  • Naujienų rinkinys: indaplovių tabletės+ skalbimo kapsulės

Naujienų rinkinys: indaplovių tabletės+ skalbimo kapsulės

53.30€

  • Prekės kodas: 160267
  • Prieinamumas: 997
140110 Kapsulės higieniniam drabužių skalbimui, 8 g х 52 vnt.
Tirpiosios koncentrato kapsulės, skirtos medvilnės, lino, sintetiniams ir mišraus pluošto audiniams, siekiant juos skalbti higieniškiau. Labai efektyvūs fermentai ir kiti formulės komponentai veikia molekuliniu lygmeniu, nešvarumai pašalinami beveik išsyk; ši priemonė ypač veiksminga  šalinant baltymo pagrindo dėmes, prakaito kvapą, labai tinka sportiniams drabužiams skalbti. Audeklas po skalbimo yra minkštas, lengvai lyginamas, su ilgai išliekančiu gaivumo pojūčiu.

Naudojimas: kapsulę įdėti tiesiai į skalbimo mašinos būgną, rūbus įdėti į skalbyklę. 

Kapsulės plėvelė ištirps per kelias minutes nuo skalbimo pradžios. 

Įspėjimas: neliesti kapsulių drėgnomis rankomis. 

Laikymas: laikyti sandarioje talpoje, kambario temperatūroje. Saugoti nuo drėgmės ir nuo tiesioginių saulės spindulių.

3 kg

Vidutinis nešvarumas 

Didelis

 nešvarumas

Vandens kietumas

Kapsulės

Minkštas

1

1

Vidutinio kietumo

1

2

Kietas

2

2


 

      


Pavojai

Sukelia rimtą akių pažeidimą. Sudirgina odą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Priemonė kenksminga vandens florai ir faunai su ilgalaikiais padariniais. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Sekti, kad nepatektų į akis, ant odos arba rūbų. Atidžiai nusiplauti rankas po kapsulių tvarkymo ar naudojimo. JEI PATEKO ANT ODOS: plauti paveiktą vietą naudojant daug muilo ir vandens. JEI PATEKO Į AKIS: keletą minučių atsargiai plauti akis vandeniu. Jei esate su kontaktiniais lęšiais, išimkite juos, jei išimti nesudėtinga. Tęsti akių plovimą. Skambinkite Į APSINUODIJIMŲ CENTRĄ (arba gydytojui ar gydančiam gydytojui) jei jaučiatės negerai. Laikyti sausoje vietoje. Kapsulės turinį (pačią kapsulę) išmesti laikantis vietinių, regiono, šalies ir tarptautinių reglamentų reikalavimų.


Sudėtis (Ingredients):  ≥30 % Anioninės paviršinio aktyvumo medžiagos, ≥15 -<30 % Nejoninės paviršinio aktyvumo medžiagos, <5 %Fermentai (proteazė), Kvapiosios medžiagos, Konservantai(Metilchlorizotiazolinonas, Metilizotiazolinonas), Dažikliai(CI 19140, CI 42040). 


Partijos numeris/Pagaminimo data: žr. pakuotę.

Galiojimo laikas: 36 mėnesiai nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės.

147801 Indaplovių tabletės su aktyviuoju deguonimi, 8 g х 35 vnt.

Naujoviškas koncentratas tabletėse, kurio pagrindą sudaro aktyvusis deguonis ir fermentai, pašalina įsisenėjusias dėmes nuo indų net per trumpą (žemoje temperatūroje) plovimo ciklą, o jo sudėtyje esanti dezinfekavimo priemonė užtikrina higieniškesnius rezultatus. Tabletės apsaugo indaplovę nuo kalkių, o sudėtyje esantis švelnus ploviklis ir skalavimo priemonė suteikia puikų indų ir stalo įrankių blizgesį. 

Naudojimas: įdėkite 1 tabletę į indaplovės skyrių, prieš tai nuėmę pakuotę. 





Įspėjimas 

Sukelia odos dirginimą. Sukelia smarkų akių dirginimą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po darbo kruopščiai nusiplaukite rankas. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu kiekiu muilo ir vandens. PATEKUS Į AKIS: Atsargiai plauti vandeniu kelias minutes Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 35 °C temperatūroje. Išpilti (išmesti) turinį (talpyklą) laikantis vietos, regioninių, nacionalinių ir tarptautinių įstatymų. 


Sudėtis (Ingredients):  ≥ 30 % Natrio karbonatas, Natrio sulfatas, Natrio citratas, ≥5-<15 % Deguonies pagrindu pagamintos balinimo priemonės, < 5 % Nejoninės paviršinio aktyvumo medžiagos, < 5 % Fosfonatai, TAED, Fermentai, Polikarboksilatai.

Informacija apie sudedamąsias dalis pateikiama adresu: www.tiande.eu 

Partijos numeris/Pagaminimo data: žr. pakuotę.

Galiojimo laikas: 36 mėnesiai nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės. 

Gamintojas: Guangzhou Lisun International Commerce Development Co., Ltd., 102-211 (Building 3), No.230, South Avenue, Huangge Town, Nansha District, Guangzhou City, China.

Importuotojas: ASTI Group Ltd, 32 Jurmalas avenue, Riga, LV-1083, Latvia, +37127030599. 

UFI: PX00-W0W8-P00K-X7NY


Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras