Naujiena
  • Hidrogeliniai pleistrai veidui su keramidais, 4 vnt. x 3g

Hidrogeliniai pleistrai veidui su keramidais, 4 vnt. x 3g

3.90€

  • Prekės kodas: 50120
  • Prieinamumas: 325

Produkte naudojama japoniška šilumai jautraus hidrogelio technologija, skirta transderminiam odos drėkinimui ir epidermio barjero atkūrimui. Hidrogelio veikliosios medžiagos išsiskiria veikiamos odos šilumos, skatindamos jų gilesnį įsiskverbimą į odą.

Sudėtyje esantys lipidus papildantys komponentai užtikrina odos lygumą ir elastingumą, mažina drėgmės praradimą. Vitaminas C (askorbo rūgštis) kartu su traneksamo rūgštimi ir vyno rūgštimi švelniai jaunina odą, gerina jos tekstūrą ir elastingumą. Suminkštėja raukšlės, oda pastebimai išsilygina, atrodo prižiūrėta ir putli.

Sudetis (Ingredients): Aqua, Glycerin, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Ascorbic Acid, Allantoin, Tartaric Acid, Butylene Glycol, Aluminum Glycinate, Disodium EDTA, Tranexamic Acid, Phosphatidylcholine, Ceramide NP, Methyl Diisopropyl Propionamide, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylhydroxamic Acid.

Naudojimas: nuimkite apsauginę plėvelę nuo pleistro, atsargiai uždėkite jį ant odos vietos su ryškiausiomis raukšlėmis, prieš tai jas išlyginę rankomis. Rekomenduojamas naudojimo laikas - ne mažiau kaip 1 valanda

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras