Naujiena
  • Indaplovių tabletės su aktyviuoju deguonimi, 8 g х 35 vnt

Indaplovių tabletės su aktyviuoju deguonimi, 8 g х 35 vnt

25.50€

  • Prekės kodas: 147801
  • Prieinamumas: 1000

Naujoviškas koncentratas tabletėse, kurio pagrindą sudaro aktyvusis deguonis ir fermentai, pašalina įsisenėjusias dėmes nuo indų net per trumpą (žemoje temperatūroje) plovimo ciklą, o jo sudėtyje esanti dezinfekavimo priemonė užtikrina higieniškesnius rezultatus. Tabletės apsaugo indaplovę nuo kalkių, o sudėtyje esantis švelnus ploviklis ir skalavimo priemonė suteikia puikų indų ir stalo įrankių blizgesį. 

Naudojimas: įdėkite 1 tabletę į indaplovės skyrių, prieš tai nuėmę pakuotę. 







Įspėjimas 

Sukelia odos dirginimą. Sukelia smarkų akių dirginimą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po darbo kruopščiai nusiplaukite rankas. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu kiekiu muilo ir vandens. PATEKUS Į AKIS: Atsargiai plauti vandeniu kelias minutes Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 35 °C temperatūroje. Išpilti (išmesti) turinį (talpyklą) laikantis vietos, regioninių, nacionalinių ir tarptautinių įstatymų. 


Sudėtis (Ingredients):  ≥ 30 % Natrio karbonatas, Natrio sulfatas, Natrio citratas, ≥5-<15 % Deguonies pagrindu pagamintos balinimo priemonės, < 5 % Nejoninės paviršinio aktyvumo medžiagos, < 5 % Fosfonatai, TAED, Fermentai, Polikarboksilatai.


Partijos numeris/Pagaminimo data: žr. pakuotę.

Galiojimo laikas: 36 mėnesiai nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės. 


Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras