Naujiena
  • Drėkinamosios SPA pirštinės su argininu ir vitaminu B3, 1 pora

Drėkinamosios SPA pirštinės su argininu ir vitaminu B3, 1 pora

6.00€

  • Prekės kodas: 52912
  • Prieinamumas: 994

Maitinamoji ir drėkinamoji kaukės esencija prisotinta jauninančių ir epidermį atkuriančių ingredientų, įskaitant dendrobio orchidėją, alaviją, dygliuotąjį ožerkšniį (goji), ežiuolę, hidrolizuotą dumblį alginą, stipriausius antioksidantus - krūminę soforą ir vitaminą E, aminorūgštį argininą, pantenolį ir niacinamidą. Rankų kaukė apsaugo nuo epidermio sausumo ir dehidratacijos, suvienodina odos spalvą ir tekstūrą, suteikia minkštumo ir elastingumo, saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio ir su amžiumi susijusių pokyčių. Reguliariai naudojant kaukę, rankos atrodo jaunatviškai ir prižiūrėtos.

Naudojimas: užsimaukite SPA pirštines ant švarių rankų ir palaikykite 20-25 min. Tada nuimkite SPA pirštines, tolygiai paskirstykite serumo likučius ant odos ir palikite, kol jie įsigers. Vienkartiniam naudojimui. Universalaus dydžio, su užsegimu, kad būtų lengva naudoti.

Sudetis (Ingredients): Aqua, Petrolatum, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Dimethicone, Hydrolyzed Algin, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Methylparaben, PEG-20 Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Arginine, Isohexadecane, Chlorphenesin, Parfum, Trehalose, Disodium EDTA, Dendrobium Nobile Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pentylene Glycol, Sophora Flavescens Root Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Echinacea Purpurea Extract, Xanthan Gum

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras